„Paukščių pienas“
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, glaistui, 250 gramų
- Želatina, glaistui, 4 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 35%, 450 mililitrų
- Pienas, 225 mililitrai
- Vanduo, glaistui, 120 mililitrų
- Cukrus, glaistui, 4 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 800 gramų
- Kakava, glaistui, 4 valgomieji šaukštai
- Želatina, glaistui, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Išplakiau grietinėlę su grietine, cukrumi, pienu ir ištirpinta želatina.
Supyliau į šaldymo indą ir palikau šaldytuve 2 valandoms.
Po to ištirpintą želatiną glaistui išplakiau su kakava, vandeniu ir cukrumi.
Užpyliau ant jau sustengusios grietinėlės.
Grąžinau į šaldytuvą dar 2-3 valandoms.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-01-27 13:23
Ar cia tikrai reikia 800 grietinės? nes man gavosi saldi grietinė o ne pauksciu pienas...
2013-08-27 19:49
Čia ne paukščių pienas bet tarybinis plaktos grietinėlės torto receptas. Paukščių pienui sufle daromas iš kiaušinių baltymų, nors toks grietinėlės tortas yra gan neblogas pakaitalas bijant salmoneliozės.
2013-02-06 13:38
Gautis gavosi, o skonis ginčijamas dalykas. Neparašyta kaip paruošti želatiną, dėl to gali kai kam nesigauti. Pagooglinkit.
2013-02-04 01:58
"upyliau į šaldymo indą ir šaldytuve 2 valandoms" ir visai nesustingo! Teko išmesti.
2015-01-08 23:20