„Paukščių pienas“

„Paukščių pienas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, glaistui, 250 gramų
  • Želatina, glaistui, 4 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 35%, 450 mililitrų
  • Pienas, 225 mililitrai
  • Vanduo, glaistui, 120 mililitrų
  • Cukrus, glaistui, 4 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 800 gramų
  • Kakava, glaistui, 4 valgomieji šaukštai
  • Želatina, glaistui, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Išplakiau grietinėlę su grietine, cukrumi, pienu ir ištirpinta želatina.
Supyliau į šaldymo indą ir palikau šaldytuve 2 valandoms.
Po to ištirpintą želatiną glaistui išplakiau su kakava, vandeniu ir cukrumi.
Užpyliau ant jau sustengusios grietinėlės.
Grąžinau į šaldytuvą dar 2-3 valandoms.
Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
renata
2015-01-08 23:20
o skonis primena paukscio pieno saldainius ar ka panasaus..? o kiausiniu kodel nereikia?
Pupa
2014-01-27 13:23
Ar cia tikrai reikia 800 grietinės? nes man gavosi saldi grietinė o ne pauksciu pienas...
Aukse
2013-08-27 19:49
Čia ne paukščių pienas bet tarybinis plaktos grietinėlės torto receptas. Paukščių pienui sufle daromas iš kiaušinių baltymų, nors toks grietinėlės tortas yra gan neblogas pakaitalas bijant salmoneliozės.
K
2013-02-06 13:38
Gautis gavosi, o skonis ginčijamas dalykas. Neparašyta kaip paruošti želatiną, dėl to gali kai kam nesigauti. Pagooglinkit.
R
2013-02-04 01:58
&quotupyliau į šaldymo indą ir šaldytuve 2 valandoms" ir visai nesustingo! Teko išmesti.