Paukštiena su pievagrybiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, 3 skiltelės
- Bulvės
- Svogūnai, didelis, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Vištiena, ar kita paukštiena, 600 gramų
- Prieskoniai
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Paukštieną supjaustome gabaliukais, svogūną susmulkiname, supjaustome pievagrybius, įspaudžiame česnaką (galima dėti bulvių, smulkiai supjaustytų), pabarstome prieskoniais pagal savo skonį, viską išmaišome ir paliekame valandžiukei pasimarinuoti. Po to dedame viską į karščiui atsparų indą, ant viršaus užtarkuojame sūrio ir kepame orkaitėje kol gražiai apskrunda paviršius. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-20 21:49
arselis:
2010-01-29 14:32