Pavasarinis silkės užkandis
Pavasarinis silkės užkandis.
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Silkių filė, filė (nesūri), 200 gramų
- Poras, 0.075 gramo
- Obuoliai, (vidutinio dydžio), 1 vienetas
- Agurkai, marinuoti (nedideli), 2 vienetai
- Jogurtas, natūralus, 120 gramų
- Grietinė, 30% riebumo, 120 gramų
- Citrinų sultys, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Pipirai, malti , 1 žiupsnelis
- Krapai, smulkinti , 1 žiupsnelis
- Petražolės, smulkintos, 2 žiupsneliai
- Žirniai, žali , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Silkės filė supjaustyti gabalėliais. Porą supjaustyti žiedeliais. Obuolį supjaustyti į keturias dalis ir išimti sėklalizdžius. 3 obuolio dalis nulupti, 1 palikti nenuluptą. Nuluptas obuolio dalis supjaustyti plonomis skiltelėmis. Marinuotus agurkus supjaustyti plonais griežinėliais. Grietinę su jogurtu suplakti, pagardinti citrinų sultimis, krapais ir pipirais. Tada įmaišyti obuolių skilteles, porų žiedelius ir agurkų griežinėlius. Griežinėliais supjaustytus kiaušinius išdėlioti lėkštės pakraščiuose. Silkės filė sudėti į lėkštės vidurį ir apipilti grietinės ir jogurto padažu. Papuošti nelupto obuolio skiltelėmis, marinuotų agurkų griežinėliais, petražolėmis ir žaliais žirniais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai