Pavlova

Pavlova
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Kremui:
  • Grietinėlė, 35%, 400 mililitrų
Papuošimui:
  • Uogos, 800 gramų
Morengui:
  • Kiaušinių baltymai, 4 vienetai
  • Cukrus, 200 gramų
  • Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos rūgštis, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 150 laipsnių.

  2. Kiaušinių baltymus pilkite į indą. Pradėkite plakti lėtai, kad suputotų. Tada plakdami po šaukštą sudėkite cukrų. Plakite iki standžių putų. Ant viršaus pabarstykite krakmolo, citrinos rūgšties ir dar pamaišykite.

  3. Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir šaukštu dėkite į ją paruoštą masę - formuokite krepšelius. Kepkite 1 val. 10 min. Leiskite morengui visiškai atvėsti.

  4. Greitinėlę išplakite iki standumo ir pripildykite ja morengų krepšelius. Ant viršaus dėkite uogas. Galite papuošti spalvotais morengais. Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Giedrė
» Rašyti komentarą
» Komentarai