Penne makaronai su mėsos padažu

Penne makaronai su mėsos padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pasta Zara Penne makaronai, 400 gramų
Padažui:
  • Jautienos faršas, 500 gramų
  • Pomidorai, nulupti, 250 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Raudonas vynas, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Pipirai
Patiekiant:
  • Sviestas, 40 gramų
  • Parmezano sūris, tarkuotas
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite svogūną, morką ir saliero stiebą. Sudėkite daržoves į keptuvę kartu su malta jautiena. Kepinkite, kol mėsa paruduos ir pradės kibti prie keptuvės. Tuomet įpilkite pusę stiklinės raudono vyno ir palikite išgaruoti. Vynui išgaravus įdėkite 250 g nuluptų pomidorų, druskos, pipirų ir kepkite 40 minučių ant silpnos ugnies.

  2. Užvirkite prikaistuvį sūdyto vandens ir išvirkite PASTA ZARA Penne makaronų pagal instrukcijas esančias ant pakuotės.

  3. Pateikite su mėsos padažu, sviestu ir tarkuotu Parmezano sūriu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: pastaZARA
» Rašyti komentarą
» Komentarai