Perlinių kruopų apkepas

Perlinių kruopų apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Perlinės kruopos, 250 gramų
  • Vanduo, 2.5 stiklinės
  • Taukai (kiaulių), 2.5 valgomojo šaukšto
  • Pupelės, 250 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Dešra, 200 gramų
  • Pomidorų padažas, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:

Išverdama biri perlinių kruopų košė (jai imama 2,5 šaukšto riebalų). Išmirkytos pupelės išverdamos, sumaišomos su pakepintais svogūnais, pridedama supjaustytos dešros, supilamas pomidorų padažas, pagardinama prieskoniais ir druska. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą dedama sluoksniais perlinių kruopų košė ir pupelių masė. Paviršius išlyginamas, užpilamas grietine. Kepama orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai