Perlinių kruopų apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Perlinės kruopos, 250 gramų
- Vanduo, 2.5 stiklinės
- Taukai (kiaulių), 2.5 valgomojo šaukšto
- Pupelės, 250 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Dešra, 200 gramų
- Pomidorų padažas, 2.5 valgomojo šaukšto
- Grietinė, 1 stiklinė
- Druska
- Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:
Išverdama biri perlinių kruopų košė (jai imama 2,5 šaukšto riebalų). Išmirkytos pupelės išverdamos, sumaišomos su pakepintais svogūnais, pridedama supjaustytos dešros, supilamas pomidorų padažas, pagardinama prieskoniais ir druska. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą dedama sluoksniais perlinių kruopų košė ir pupelių masė. Paviršius išlyginamas, užpilamas grietine. Kepama orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai