Perlinių kruopų košė su tunu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Perlinės kruopos, 300 gramų
- Konservuotas tunas, aliejuje, 150 gramų
- Cukinija, nedidelė, 1 vienetas
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai, šviežiai malti
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Perlines kruopas pamerkti iš vakaro užpylus šaltu vandeniu.
Po to užpilti švariu vandeniu, kad apsemtų ir virti apie 1 valandą.
Perplauti šaltu vandeniu ir palikti nusivarvėti.Supjaustyti cukiniją, morkas ir svogūną, pakepinti aliejuje, kol suminkštės 10 minučių.
Kruopas sumaišyti su daržovėmis, prieskoniais ir tunu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai