Perlinių kruopų košė su tunu

Perlinių kruopų košė su tunu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Perlinės kruopos, 300 gramų
  • Konservuotas tunas, aliejuje, 150 gramų
  • Cukinija, nedidelė, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai, šviežiai malti
Gaminimo instrukcija:
  1. Perlines kruopas pamerkti iš vakaro užpylus šaltu vandeniu.
    Po to užpilti švariu vandeniu, kad apsemtų ir virti apie 1 valandą.
    Perplauti šaltu vandeniu ir palikti nusivarvėti.

  2. Supjaustyti cukiniją, morkas ir svogūną, pakepinti aliejuje, kol suminkštės 10 minučių.

  3. Kruopas sumaišyti su daržovėmis, prieskoniais ir tunu.

Porcijų skaičius: 6
» Rašyti komentarą
» Komentarai