Perlinių kruopų sriuba

Perlinių kruopų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Perlinės kruopos, 200 gramų
  • Žalumynai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Grybai, džiovinti, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Grietinė, 50 gramų
  • Sultinys, mėsos, 2.2 litro
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Perlinės kruopos išverdamos vandenyje ir nukošiamos. Daržovės nuvalomos, smulkiai supjaustomos ir sudedamos į mėsos sultinį. Svogūnai ir grybai supjaustomi griežinėliais (džiovinti grybai išverdami), truputį pakepinami svieste ir sudedami į sultinį. Tryniai išsukami su grietine, sumaišomi su trupučiu sultinio ir supilami į nuo ugnies nukeltą sriubą. Supilamos perlinės kruopos. Sriuba dar kartą pakaitinama, bet nevirinama, pagardinama citrinos sultimis bei druska ir karšta paduodama valgyti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
propaganda333
2011-01-02 17:12
O kiek laiko virti perlines kruopas? Parasyta 2 saukstai dziovintu grybu..., o nedziovintu kiek? irgi 2 saukstai? Gramai skambetu daug patogiau.
(anonimas)
2010-09-05 14:06
k:
lmlm
2010-02-20 12:13
(anonimas)
2010-02-03 20:46