Perlinių kruopų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Perlinės kruopos, 200 gramų
- Žalumynai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Grybai, džiovinti, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Grietinė, 50 gramų
- Sultinys, mėsos, 2.2 litro
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Perlinės kruopos išverdamos vandenyje ir nukošiamos. Daržovės nuvalomos, smulkiai supjaustomos ir sudedamos į mėsos sultinį. Svogūnai ir grybai supjaustomi griežinėliais (džiovinti grybai išverdami), truputį pakepinami svieste ir sudedami į sultinį. Tryniai išsukami su grietine, sumaišomi su trupučiu sultinio ir supilami į nuo ugnies nukeltą sriubą. Supilamos perlinės kruopos. Sriuba dar kartą pakaitinama, bet nevirinama, pagardinama citrinos sultimis bei druska ir karšta paduodama valgyti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-05 14:06
k:
2010-02-20 12:13
2010-02-03 20:46
2011-01-02 17:12