Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba

Persikais, muskatu, česnakais  pagardinta kiaulienos sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 400 gramų
  • Paprika, aitrioji, 1 vienetas
  • Salierai, stiebai, 1 vienetas
  • Persikai, 2 vienetai
  • Česnakas, 4 skiltelės
  • Petražolės, 1 sauja
  • Paprika, aitrioji
  • Pomidorų padažas, pikantiškas, 1 stiklinė
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
  • Juodieji pipirai
  • Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Muskatas, maltas
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti gabaliukais, supilti nubrauktą šaukštą druskos, po trečdalį nubraukto šaukštelio cukraus, pipirų, muskato, suberti smulkintus česnakus, išmaišyti.

Bent po kelių valandų gaminti - į keptuvę įpilti šlakelį aliejaus ir mėsą apkepti. Kai skystis išgaruoja, suberti, nepadauginant, miltus, ar džiuvėsėlius ir mėsą juose apkepintii ir supilti į puodą su verdančiu vandeniu (2 l.)

Tuomet ruošti sriubą - sutarkuoti nuluptus persikus, supilti vieną stiklinę pomidorų padažo, sudėti smulkiai pjaustytą salierą, bei saldžiąją papriką, smulkintas petražoles ir, jei mėgstama, šiek tiek aitriosios paprikos ir virti apie 20 min, vis pamaišant. Patartina paragauti koks skonis, jei reikia, pridėti dar prieskonių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai