Persikų čapnis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Persikai, 4 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Cukraus sirupas, silpnas, 50 mililitrų
- Vyno actas, baltasis, 50 mililitrų
- Akmens druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aitriosios paprikos dribsniai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais.
Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais.
Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5 - 7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių.
Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve.
Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.
» Rašyti komentarą
» Komentarai