Persikų čapnis

Persikų čapnis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Persikai, 4 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Cukraus sirupas, silpnas, 50 mililitrų
  • Vyno actas, baltasis, 50 mililitrų
  • Akmens druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aitriosios paprikos dribsniai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite persikus ir supjaustykite gabalėliais.

  2. Nulupkite svogūną ir supjaustykite griežinėliais.

  3. Visus produktus sudėkite į puodą ir kaitinkite 5 - 7 minutes. Jei norite aitrumo, įberkite aitriųjų paprikų dribsnių.

  4. Paruoštą čatnį laikykite šaldytuve.

    Patarimas! Čatnis idealiai tinka prie ant grotelių ar orkaitėje keptos mėsos, žuvies ir įvairių rūšių sūrio.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą
» Komentarai