Persikų pyragas su šokolado gabaliukais

Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodasis šokoladas, su nesmulkintais riešutais, 100 gramų
  • Persikai, konservuoti, 450 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Migdolai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Šokoladą sulaužyti, persikus supjaustyti, migdolus susmulkinti.
Sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki baltumo, sudėti kiaušinius, šokoladą, persikus ir migdolus. Viską gerai išmaišyti, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, vėl išmaišyti. Tešla turi būti grietinės konsisitensijos. Kepti 180 laipsnių temperatūroje 35-40 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
faustuke
2012-01-27 13:35
ziauriai skanus sis pyragas kepam ir kepam ir vaikam smaliziams ziauriai skanus
Egle
2011-02-19 22:36
skanus gavosi, bet dejau 50 gr cukraus, nes persikai ir sokoladas priduoda daug saldumo ir taip. Kitakart desiu dar ir sviesto maziau...Atsaldytas daug skanesnis uz karsta
kepėja
2011-01-31 10:03
Skanus pyragas, tik kitą kartą dėčiau mažiau šokolado, nes man truputį per saldu
p.s. dėkit šaukštelį kepimo miltelių.
Neringa
2010-11-24 18:15
Pyragas gavosi SUPER labai skanu :
(anonimas)
2010-08-10 12:58
jo receptas aisku nepilnai aprasytas,nes tika issikepiau jei galima taip pavadint,tai gavosi riebus plokstainis viena sviesta valgai -10