Pertepti karameliai vafliai

Pertepti karameliai vafliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 200 gramų
  • Vafliai, apvalūs, lakštai, 14 vienetų
  • Riešutai, 150 gramų
  • Kondensuotas pienas, Rududu, 1 skardinė
  • Šokoladas, baltas ar juodas, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Lazdyno riešutus kelias minutes pamaišant pakepinti keptuvėje (ar orkaitėje), kad atšoktų odelės. Atvėsinti. Trinant tarp pirštų pašalinti odeles. Sumalti (kavamale, virtuviniu kombainu, kokteiliniu mikseriu) iki rupių miltų.

  2. Sviestą, kondensuotą pieną ir šokoladą kaitinti iki vientisos masės. Gautą masę sumaišyti su maltais riešutais. Imti vaflį, ant jo krauti karamelinę masę ir tolygiai paskirstyti, vėl krauti vaflį, masę ir t. t. Paskutinis, aišku, vaflis. Paslėgti kokia storesne, didesne knyga ir laukti iki ryto :) Ar bent kelias valandas, kol kremas įsigers ir pastings.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai