Pertrinta burokėlių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Cukrus
- Burokėliai, 1 kilogramas
- Sultinys, 1 litras
- Actas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 1.5 valgomojo šaukšto
- Žalumynai
Gaminimo instrukcija:
Burokėlius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka, tada užpilame sultinio, įdedame šaukštą sviesto ir 10 minučių troškiname. Troškintus burokėlius pertriname per sietelį, užpilame sultiniu, sudedame svieste kepintus miltus, įberiame cukraus, druskos, supilame actą ir verdame apie 5 min. Sriubą tiekiame su grietine ir smulkintais žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai