Pertrinta pievagrybių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Bulvės, virtos, 2 vienetai
- Česnakas, lapai, kapoti, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, lapai, kapoti, 1 skiltelė
- Sultinys, vištienos, 2 stiklinės
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Petražolės
- Grietinė, liesa, 200 gramų
- Juodieji pipirai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Grybus supjaustome. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame kapotą česnaką, pjaustytus svogūnus ir grybus. Kepame, kol svogūnai suminkštės. Įdedame miltų ir gerai sumaišome. Vėliau maišant supilame sultinį, sudedame smulkiai pjaustytas virtas bulves, viską pagardiname prieskoniais ir kelias minutes paverdame. Supilame grietinę ir laukiame, kol užvirs. Sriubą sutriname blenderiu. Patiekiame šiltą su petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai