Petražolių ir parmezano sūrio salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Česnakas, sugrūsti, 2 skiltelės
- Citrinos, sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės, kapotos, 3 saujos
- Parmezano sūris, tarkuotas, 150 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai, šviežiai sumalti
Gaminimo instrukcija:
Petražoles, sūrį, česnaką gerai išmaišome.
Išspaudžiame citrinos sulčių, užpilame alyvuogių aliejaus, pabarstome druska, pipirais ir dar kartą gerai išmaišome.
Labai skanios salotos-garnyras, kuris tinka prie mėsos, žuvies ar tiesiog su juoda duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai