Petražolių sriuba

Petražolių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Petražolės, 100
  • Pipirnė, 1 pundelis
  • Sviestas, 30 gramų
  • Bulvės, 500 gramų
  • Vanduo, 1.7 litro
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėti gerai nuplautas petražoles, pipirines ir supjaustytas bulves (truputį smulkiai pjaustytų petražolių palikti išvirtai sriubai pabarstyti).

  2. Virti apie 1 val. ant mažos ugnies.

  3. Sriubą ištrinti pro sietelį į dubenį, prieš tai į jį įdėjus sviesto. Ant viršaus pabarstyti pjaustytų petražolių.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą
» Komentarai