Pica
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Ilzenbergo dvaro jautienos faršas, 700 gramų
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Kefyras, 1 stiklinė
- Sūris, tarkuotas, 250 gramų
- Mocarela sūris, 200 gramų
- Pomidorai, 3 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Ilzenbergo dvaro kiaušiniai, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Prieskoniai picai, 1 žiupsnelis
- Prieskoniai mėsai, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Kiaušinį išsukame su trupučiu druskos. Supilame kefyrą ir gerai išmaišome. Dedame nubrauktą šaukštelį nugesintos sodos arba kepimo miltelių, išmaišome ir supilame miltus. Išminkome tešlą, kurią iškočiojame kepimo skardos dydžio ir norimo storio.
Faršą pakepiname su prieskoniais, kurių dedame pagal skonį.
Picos lakštą ištepame pomidorų padažu. Tada pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Dedame kepintą faršą, pjaustytą Mocarela sūrį, pjaustytus pomidorus, svogūnus ir norimus žalumynus.
Paruoštą picą dedam į iki 180 laipsnų įkaitintą orkaitę ir kepame apie 30 minučių. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai