Pica „Greitukas“

Pica „Greitukas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuotos tešlos lakštas, 200 gramų
  • Kiauliena, arba jautiena, kumpis, 250 gramų
  • Sūris, fermentinios, 300 gramų
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai, picos prieskoniai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybius supjaustyti smulkiai griežinėliais, fermentinį sūrį sutarkuoti, kumpį pjaustyti kubeliais. Sluoksniuotos tešlos paplotį tiesti į kepimo skardą, patepti pomidorų padažu, sluoksniuoti kumpį, pievagrybius ir ant viršaus sūrį. Paskaninti prieskoniais. Ant viršaus pašlakstyti pomidorų padažo arba žalių pomidorų gabaliukų. Kepti 220° C orkaitėje maždaug 25-30 minučių. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai