Pica „Greitukas“
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, sluoksniuotos tešlos lakštas, 200 gramų
- Kiauliena, arba jautiena, kumpis, 250 gramų
- Sūris, fermentinios, 300 gramų
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, picos prieskoniai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius supjaustyti smulkiai griežinėliais, fermentinį sūrį sutarkuoti, kumpį pjaustyti kubeliais. Sluoksniuotos tešlos paplotį tiesti į kepimo skardą, patepti pomidorų padažu, sluoksniuoti kumpį, pievagrybius ir ant viršaus sūrį. Paskaninti prieskoniais. Ant viršaus pašlakstyti pomidorų padažo arba žalių pomidorų gabaliukų. Kepti 220° C orkaitėje maždaug 25-30 minučių. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai