Pica iš pusiau trapios tešlos

Pica iš pusiau trapios tešlos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Margarinas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Taukai (kiaulių), formai ištepti
  • Pomidorai, įdarui, 250 gramų
  • Dešrelės, įdarui, 250 gramų
  • Svogūnai, įdarui, 150 gramų
  • Paprika, konservuota, įdarui, 150 gramų
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Čiobreliai
  • Kvapieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Miltus persijoti, išmaišyti su kepimo milteliais ir druska, dėti nelabai kietą margariną ir plačiu peiliu sukapoti su miltais. Įpilti grietinę, įmušti kiaušinį, užmaišyti tešlą ir 30 min. įkišti į šaldytuvą.
Formą ištepti taukais ir aplipdyti 1 cm storio tešla, darant aplinkui nelabai aukštą kraštą. Plokštainį subadyti šakute.
Dešreles nulupti, supjaustyti ritinėliais ir sudėti ant plokštainio.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti griežinėliais, sudėti ant dešrelių, pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Svogūnus ir paprikas supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti ant pomidorų, pabarstyti prieskoniais, apipilti aliejumi.
Karštoje orkaitėje picą kepti 30 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai