Pica su ančiuviais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, laiškai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Juodieji pipirai
- Pomidorų padažas
- Mielės, 10 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Svogūnai, laiškai, smulkinti, 1 vienetas
- Ančiuviai, filė, 16 vienetų
- Žalumynai
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Ši pica yra be sūrio, tačiau kiekvienas norintis gali juo apibarstyti picą kepimo pabaigoje.
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti, aptepti aliejumi. Picos padą ištepti pomidorų padažu. Apibarstyti svogūno žiedais, išdėlioti ačiuvius.
Papipirinti. Apibarstyti svogūnų laiškais ir žalumynais ir kepti orkaitėje 20 min. 220 laisnių karštyje, kol pica nepasidarys traški. Iš karto patiekti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-05-05 12:54