Pica su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 300 gramų
- Mielės, 20 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Grybai, džiovinti, 40 gramų
- Taukai (kiaulių), įdarui
- Pievagrybiai, įdarui, 300 gramų
- Taukai (kiaulių), įdarui, 2 valgomieji šaukštai
- Kečupas, įdarui, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, tryniai, įdarui, 2 vienetai
- Sūris, įdarui, fermentinis, 120 gramų
- Bazilikas, įdarui
- Kvapieji pipirai, įdarui
Gaminimo instrukcija:
Džiovintus grybus nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu, išvirti, nusunkti ir sumalti.
Paruošti mielinę tešlą, išmaišytu su sumaltais grybais ir palikti, kol pakils.
Po to sudėti į taukais išteptą formą, aptepti kečupu, išmaišyti su žaliais tryniais.
Pievagrybius nuvalyti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais ir iškepti taukuose.
Paskui sudėti juos ant tešlos, pridėti prieskonių ir fermentinio sūrio.
Picą palikti 20 min., kad tešla pakiltų.
Kepti 25 min. karštoje orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai