Pica su jūros gėrybėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Jūros gėrybės, mišinys, 0.5 kilogramo
- Sūris, fermentinis, 120 gramų
- Alyvuogės, žaliosios, 100 gramų
- Majonezas, 150 gramų
- Pankolis, maltas
- Vanduo, šiltas, 250 mililitrų
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Mielės, sausos, 1 arbatinis šaukštelis
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Šiltame vandenyje išmaišome mieles, cukrų ir druską. Įmaišome aliejų ir miltus. Išminkome tešlą. Tešlą uždengiame rankšluosčiu ir palaikome šiltoje vietoje apie 30 minučių. Po to tešlą dar kartą išminkome ir iškočiojame iki 30 cm apvalaus skersmens lakšto. :)
Jūros gėrybes (turėjau šaldytų mišinį) paverdame pasūdytame vandenyje su krapais 3 minutes. Po to išgriebiame ir sudedame ant picos pado.
Sudedame alyvuoges be kauliukų, apibarstome prieskoniais, aptepame majonezu ir apibarstome sūriu.
Kepame 25-30 minučių 200° C karštumo orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai