Pica su kriaušėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Sūris, gorgonzolos, 100 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Pienas, 2 stiklinės
- Alyvuogių aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
- Kriaušės, 1 vienetas
- Mocarela sūris, 125 gramai
- Parmezano sūris, 50 gramų
- Citrinos, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Miltus sumaišome su druska, kiaušinius sumaišome su šiltu pienu ir aliejumi bei supilame į miltų mišinį.
Suminkome tešlą, suformuojame iš jos rutulį, suvyniojame į drėgną rankšluostėlį ir paliekame 15 minučių.
Tuomet iškočiojame ploną apvalų lakštą ir įtiesiame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Mocarela sūrį supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame ant lakšto.
Kriaušę nulupame, perpjauname pusiau, išimame sėklas ir supjaustome plonais griežinėliais. Apšlakstome citrinos sultimis ir išdėliojame ant tešlos.
Parmezaną sutarkuojame, suberiame ant picos ir kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje, apie 12 min.
Ištraukiame, apibarstome smulkinta gorgonzola ir dar 5 min. pašauname į orkaitę.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-09 14:33
Nezinau kaip is dviejų stiklinių miltų ir dviejų pieno suninkinti tešlą ir suformuoti rutulį ??!!
2012-12-02 13:21