Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
- Mielės, trintos, 5.5 gramo
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Viską išmaišyti ir užpilti puoduku šilto vandens, išminkyti (kol tešla nebekibs prie rankų).
Tešlą reikia palaikyti 2 val. šilumoje, po to paminkyti ir įdėti 1 valandai į šaldytuvą. Ištraukus vėl išminkyti ir su kočėlu padaryti ploną padą. Ant picos galite viską dėti pagal skonį.
Aš dedu: pomidorų padažą, pomidorus, krevetes, pievagrybius, šiek tiek porų, žalumynų ir tarkuotą sūrį.
Kepti orkaitėje, kol padas gražiai pagels t.y. apie 25 minutes 200° C temperatūros orkaitėje.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai