Pica su saliami ir žirneliais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 500 gramų
- Vanduo, 250 mililitrų
- Alyvuogių aliejus, 50 mililitrų
- Dešra, 8 riekės
- Žirneliai, 5 valgomieji šaukštai
- Geltonosios paprikos, 1 vienetas
- Sūris, 2 saujos
- Pomidorų padažas, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Sausos mielės, 5 gramai
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Į indą suberiami miltai, sausos mielės, įpilti vandens, alyvuogių aliejaus ir įberti druskos. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama mažiausiai pusvalandį šiltai pailsėti.
Tešla iškočiojama ir suformuojami trys picos padai. Jie šiek tiek subadomi šakute.
Picas aptepti pomidorų padažu. Išdėlioti saliamio dešros riekeles. Jas apiberti konservuotais žirneliais, pabarstyti paprikos gabaliukais. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu.
Įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje kepti 20 - 25 minutes. Skanaus.
» Rašyti komentarą