Pica su šprotais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Vanduo, 1 stiklinė
- Mielės, 20 gramų
- Aliejus, įdarui, 2 valgomieji šaukštai
- Taukai (kiaulių), formai ištepti
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Šprotai, įdarui, 200 gramų
- Pomidorai, įdarui, 250 gramų
- Česnakas, įdarui, 3 skiltelės
- Kaparis, įdarui, 40 gramų
- Sūris, fermentinis, įdarui, 120 gramų
- Aliejus, įdarui, 4 valgomieji šaukštai
- Kvapieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Paruošti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti ir ištroškinti 2 šaukštuose aliejaus, įberti sutrintą česnaką.
Šviežius šprotus nuvalyti, pašalinti galvas ir ašakas.
Tešlą iškočioti, sudėti į taukais išteptą formą, aptepti aliejumi ir uždėti ant jos plonus fermentinio sūrio griežinėlius, apipilti pomidorų mase, po to sudėti šprotus, pabarstyti druska ir pipirais, papuošti nuplautais kapariais.
Kai tešla pakils, po 20 min. įkišti picą į karštą orkaitę ir kepti 30 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai