Pica su vištiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Mielės, 10 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vištienos filė, virta filė be kaulų, 200 gramų
- Kiaušiniai, virti kietai, 4 vienetai
- Bulvės, 3 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Obuoliai, 2 vienetai
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Alyvuogių aliejus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Išminkyti tešlą iš miltų, mielių, pieno, druskos, cukraus. Iškočioti ir leisti pakilti. Vėliau vėl iškočioti kad būtų plonas padas, aptepti aliejumi.
Bulves ir morkas nuvalyti ir supjaustyti 3 mm. storiu. Obuolius nulupti ir pašalinti sėklalizdžius. Trečdalį vištienos išdėlioti ant picos pado. Ant viršaus išdėlioti virtus, pjaustytus kiaušinius, po to bulves ir morkas, tuomet dar trečdalį vištienos, obuolius ir paskutinę vištienos dalį. Viską apibarstyti tarkuotu sūriu, apšlakstyti aliejumi. Karštoje orkaitėje kepti apie 25 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-19 15:41