Picos pagrindas (keptas keptuvėje)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 50 mililitrų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Majonezą sumaišyti su grietine, pilti pieną, berti druską, maišyti / paplakti iki vientisos konsistencijos.
Įmušti kiaušinį, lengvai paplakti.
Dėti miltus. Išmaišyti, kad neliktų gumulėlių. Įmaišyti aliejų. Turi gautis ganėtinai tiršta tešla. Jei bus kiek skystesnė - pagrindas tiesiog bus minkštesnis, tad tešlos skystumas priklauso nuo individualaus noro, kokio minkštumo picos pagrindo pageidaujama.
Į įkaitintą keptuvę pilti tešlą, nustačius mažą ugnį, kiek pakepti, tada berti mėgstamus picos ingredientus (patartina pradėti nuo mėsos / žuvies / dešros), viską sudėjus, pakepti uždengus dangčiu.
Iškepusi pica nepridega, nelimpa, lengvai išsiima iš keptuvės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-01-14 14:34
As seniai taip kepu,tik truputi pakepinus as apverciu ir tada dedu visus norimus indigrientus.
2017-03-16 12:02
Labai skaniai skamba . Tikiuosi tokia skani ir bus
2017-02-22 13:31
Atrodo viliojančiai skanu isbandysim receptą ačiū
2015-04-20 19:56
Nu liuks receptukas. Nu jau visad darysiu tokia picuke jei tik uzsimanysim. Vaikai is karto susveite.
As tik miltu daugiau dejau, apie 4 - 4,5 valgomi saukstai.
Nu liuks
As tik miltu daugiau dejau, apie 4 - 4,5 valgomi saukstai.
Nu liuks
2019-03-01 19:11