Picos pagrindas (keptas keptuvėje)

Picos pagrindas  (keptas keptuvėje)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 50 mililitrų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Majonezą sumaišyti su grietine, pilti pieną, berti druską, maišyti / paplakti iki vientisos konsistencijos.

  2. Įmušti kiaušinį, lengvai paplakti.

  3. Dėti miltus. Išmaišyti, kad neliktų gumulėlių. Įmaišyti aliejų. Turi gautis ganėtinai tiršta tešla. Jei bus kiek skystesnė - pagrindas tiesiog bus minkštesnis, tad tešlos skystumas priklauso nuo individualaus noro, kokio minkštumo picos pagrindo pageidaujama.

  4. Į įkaitintą keptuvę pilti tešlą, nustačius mažą ugnį, kiek pakepti, tada berti mėgstamus picos ingredientus (patartina pradėti nuo mėsos / žuvies / dešros), viską sudėjus, pakepti uždengus dangčiu.

  5. Iškepusi pica nepridega, nelimpa, lengvai išsiima iš keptuvės.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Asas
2019-03-01 19:11
Senai taip kepu, tik apverciu puses, ir jei pieno nera, gerai ir vanduo. Liuks picute gaunas
Janipa
2019-01-14 14:34
As seniai taip kepu,tik truputi pakepinus as apverciu ir tada dedu visus norimus indigrientus.
Vida
2017-03-16 12:02
Labai skaniai skamba . Tikiuosi tokia skani ir bus
Sigita
2017-02-22 13:31
Atrodo viliojančiai skanu isbandysim receptą ačiū
O...
2015-04-20 19:56
Nu liuks receptukas. Nu jau visad darysiu tokia picuke jei tik uzsimanysim. Vaikai is karto susveite.
As tik miltu daugiau dejau, apie 4 - 4,5 valgomi saukstai.
Nu liuks