Piene virta menkė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Menkės, 1 kilogramas
- Pienas, 2 stiklinės
- Svogūnai, 4 vienetai
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Juodieji pipirai, 12 vienetų
- Druska
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Išvalyta menkė perpjaunama išilgai pusiau, išėmus kaulus, supjaustoma ir sudedama į puodą. Užpylus šaltu vandeniu, 2 kartus užvirinama, kiekvieną kartą po užvirimo vanduo nupilamas ir užpilamas kitas. Paskutinį kartą nupylus vandenį, žuvis apibarstoma prieskoniais, supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, užpilama karštu pienu ir baigiama virti.
Menkė tiekiama pašildytame pusdubenyje, užpilta trupučiu sultinio, kuriame virė, papuošta petražolėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-06 15:02
Skanus patiekalas, duociau 7 is 10. Tik su tais svogunais biski, viskas jau lyg ir gatava buna, bet jie dar tokie zaloki buna, gal pries tai geriau juos apkepint aliejuje kokias 5 min kad minksti pasidarytu, siaip per 20 min isverda viskas. Tik ant galo as dar kokia 50 gr. sviesto isidejau
2010-02-07 20:22
bandysim pasigaminti
2010-02-07 16:03
apsilaizyciau
2010-02-07 16:01
niam niam
2010-12-07 22:31