Pieniška ryžių košė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Pienas, 0.5 litro
- Vanduo, 2 stiklinės
- Cukrus
- Ryžiai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Į verdantį pasūdytą vandenį įdėkite sviesto, supilkite ryžių kruopas ir virkite apie 20-25 min. ant silpnos ugnies nuolat maišydami. Į pabaigą supilkite pieną ir pakartotinai užvirinkite. Uždengtą puodą palaikykit, kad kruopos pašustų ir pagal skonį dėkite cukraus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-18 01:45
Jei jau vandeny verda, o pienas tik i pabaiga pilamas, tai kuriems galams ten nuolat maisyti, isvirs ir taip.
2015-07-13 16:04
Paruošimo laikas: Apie 5 min., o vien ryžius virti reikia 20-25 min.
2015-01-13 17:08
ka reikse biri?
2014-12-10 19:21
as dar kokiu obuoliu idedu labai skanu
2017-05-18 18:13