Pieniška ryžių košė

Pieniška ryžių košė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Pienas, 0.5 litro
  • Vanduo, 2 stiklinės
  • Cukrus
  • Ryžiai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Į verdantį pasūdytą vandenį įdėkite sviesto, supilkite ryžių kruopas ir virkite apie 20-25 min. ant silpnos ugnies nuolat maišydami. Į pabaigą supilkite pieną ir pakartotinai užvirinkite. Uždengtą puodą palaikykit, kad kruopos pašustų ir pagal skonį dėkite cukraus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Angelė cT
2017-05-18 18:13
Labai skanu
.
2015-11-18 01:45
Jei jau vandeny verda, o pienas tik i pabaiga pilamas, tai kuriems galams ten nuolat maisyti, isvirs ir taip.
tinginys
2015-07-13 16:04
Paruošimo laikas: Apie 5 min., o vien ryžius virti reikia 20-25 min.
agne
2015-01-13 17:08
ka reikse biri?
grazuole
2014-12-10 19:21
as dar kokiu obuoliu idedu labai skanu