Pieniška sriuba su aguonomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
- Lazdyno riešutai, 2 valgomieji šaukštai
- Varškė, 3 valgomieji šaukštai
- Aguonos, 0.5 stiklinės
- Pienas, 6 stiklinės
- Druska
- Cukrus
- Gvazdikėliai
- Cinamonas
Gaminimo instrukcija:
Aguonos, nuplikytos verdančiu vandeniu, 24 val. mirkomos. Nusunktos sumalamos. Pienas užvirinamas su prieskoniais ir sumaltomis aguonomis. Į karštą sriubą pamažu pilami kiaušinio tryniai, išsukti su cukrumi, beriami susmulkinti riešutai. Į sriubą prieš tiekiant įberiama pro sietelį ištrintos varškės. Sriuba valgoma šalta.
» Rašyti komentarą
» Komentarai