Pieniška sriuba su aguonomis

Pieniška sriuba su aguonomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, tryniai, 2 vienetai
  • Lazdyno riešutai, 2 valgomieji šaukštai
  • Varškė, 3 valgomieji šaukštai
  • Aguonos, 0.5 stiklinės
  • Pienas, 6 stiklinės
  • Druska
  • Cukrus
  • Gvazdikėliai
  • Cinamonas
Gaminimo instrukcija:

Aguonos, nuplikytos verdančiu vandeniu, 24 val. mirkomos. Nusunktos sumalamos. Pienas užvirinamas su prieskoniais ir sumaltomis aguonomis. Į karštą sriubą pamažu pilami kiaušinio tryniai, išsukti su cukrumi, beriami susmulkinti riešutai. Į sriubą prieš tiekiant įberiama pro sietelį ištrintos varškės. Sriuba valgoma šalta.

» Rašyti komentarą
» Komentarai