Pieniška žuvienė

Pieniška žuvienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Menkės, 750 gramų
  • Svogūnai, 200 gramų
  • Paprika, 200 gramų
  • Salierai, 200 gramų
  • Kiaulienos lašiniai, kubeliais, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 0.5 litro
  • Bulvės, kubeliais, 500 gramų
  • Žalumynai
  • Sultinys, mėsos, 0.5 litro
  • Grietinėlė, 35%, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Žuvis supjaustoma porcijomis. Oda ir kaulai 30 min. paverdami 1,5L vandens kartu su gabalėliais supjaustytu salieru. Į kitą puodą suberiami žiedais supjaustyti svogūnai, saldieji ankštiniai pipirai, smulkiai supjaustyti likusieji salierai, kubeliais supjaustyti lašinukai. Viskas pakepinama, po to praskiedžiama žuvies sultiniu ir pienu. Bulvės 30 min. paverdamos su smulkiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais, po to jos sudedamos į sriubą, kartu sukrečiami žuvies kubeliai. Viskas dar 10 min. paverdama ant nedidelės ugnies. Įpilama grietinėlės, įberiama druskos ir pipirų. Prieš duodant valgyti, į kiekvieną lėkštę gausiai įberiama supjaustytų petražolių lapelių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai