Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"

Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 300 gramų
  • Želės cukrus „Multi“, 5 valgomieji šaukštai
  • Braškės, 100 gramų
  • Aguonos, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti kol pravės. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai