Pienių likeris

Pienių likeris
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienės, žiedlapiai, 6 stiklinės
  • Degtinė, 500 gramų
  • Cukrus, 400 gramų
  • Vanduo, 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Pienių žiedlapius pamerkiame į vandenį ir nugraibome iškilusius nešvarumus. Žiedlapius nusausiname.
Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą ir juo užpilame žiedlapius. Laikome per naktį.
Nupilame susidariusias sultis ir jas verdame 5-10 min. Sirupą atvėsiname ir sumaišome su degtine.
Likerį supilame į butelius ir laikome šaltai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai