Pieno ir ledų kokteilis su persikais ir sultimis
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Persikai, konservuoti, 425 gramai
 - Ledai, vaniliniai, 500 mililitrų
 - Apelsinų sultys, 0.25 vieneto
 - Vanilė, 2 lašai
 - Pienas, 2 stiklinės
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Į plaktuvą sudėkite 425 g konservuotų persikų gabalėlių, 500 ml vanilinių ledų, 1/4 puodelio apelsinų sulčių, 2 - 3 lašus vanilės esencijos ir 2 puodelius atšaldyto pieno; suplakite. Patiekite tuoj pat, aukštose stiklinėse, galite papuošti apelsino skiltele.
            » Rašyti komentarą