Pieno padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 0.5 valgomojo šaukšto
- Sviestas, 0.5 valgomojo šaukšto
- Druska
- Cukrus
- Vanduo
Gaminimo instrukcija:
Miltai kepinami svieste, kol pagels, atskiedžiami trupučiu vandens ir pavirinami. Įpilama verdančio pieno, išmaišoma, įberiama druskos, cukraus.
Padažo tirštumas priklauso nuo miltų kiekio, taigi jų galima imti mažiau ar daugiau negu nurodyta, įdarams pieno padažą galima tirštinti kiaušiniais. Įmušus kiaušinį, padažas kaitinamas, kol sutirštės. Tiršti padažai vartojami įdarams, vidutinio tirštumo — daržovėms, mėsos bei žuvies valgiams, o skysti — kruopų, varškės patiekalams gardinti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai