Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 500 mililitrų
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Želatina, 25 gramai
- Vanilė
- Medus
- Migdolai, malti
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Migdolus sumalti. Želatiną užpilti šaltu vandeniu (maždaug puse stiklinės) ir palikti išbrinkti. Pieną sumaišyti su cukrumi ir kaitinti ant nedidelės ugnies, kol užvirs. Berti vanilės. Nukelti puodą nuo ugnies. Karštame piene ištirpinti želatiną (prieš dedant į pieną želatiną, nupilti vandenį, jei jo liko želatinai išbrinkus). Leisti masei atvėsti maždaug iki 30 laipsnių. Elektriniu plaktuvu išplakti masę iki tirštų putų. Pieno putėsius supilstyti į serviravimo indelius ir atšaldyti (užteks poros valandų). Prieš patiekiant aplieti medumi ir apibarstyti maltais migdolais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai