Pietų Prancūzijos česnakų padažas

Pietų Prancūzijos česnakų padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, skiltelės, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Aliejus, 250 mililitrų
  • Druska
  • Citrinų sultys
  • Vanduo, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Į dubenėlyje sutrintus česnakus po truputį sudedamas trynys ir supilamas aliejus. Viskas gerai išsukama. Į gautą masę įpilama citrinos sulčių, druskos, truputį šalto vandens. Padažas turi būti gana tirštas, kaip majonezas.
Padažas paduodamas prie žuvies arba mėsos. Jis tinka ir prie daržovių salotų. Tik daržovių nereikia suvirti. Jos turi būti apykietės, supjaustytos kubeliais arba juostelėmis. Tokių salotų porcija su pakepinta duonos riekele — puikus užkandis.

» Rašyti komentarą