Pietų Prancūzijos česnakų padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, skiltelės, 4 vienetai
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Aliejus, 250 mililitrų
- Druska
- Citrinų sultys
- Vanduo, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Į dubenėlyje sutrintus česnakus po truputį sudedamas trynys ir supilamas aliejus. Viskas gerai išsukama. Į gautą masę įpilama citrinos sulčių, druskos, truputį šalto vandens. Padažas turi būti gana tirštas, kaip majonezas.
Padažas paduodamas prie žuvies arba mėsos. Jis tinka ir prie daržovių salotų. Tik daržovių nereikia suvirti. Jos turi būti apykietės, supjaustytos kubeliais arba juostelėmis. Tokių salotų porcija su pakepinta duonos riekele — puikus užkandis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai