Pievagrybiai grietinėlės padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
- Paprika
- Druska
- Citrinų sultys
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinėlė, 35%, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Nuvalyti, nuplauti ir nulupti pievagrybiai supjaustomi, sudedami į puodą ir pakaitinami maždaug 15 min., pridedama sviesto ir dar truputį patroškinama. Įpilama citrinos sulčių, įberiama paprikos, druskos, apibarstomi miltais, supilama grietinėlė ir neilgai patroškinama.
Taip paruošti pievagrybiai paduodami kaip atskiras pa tiekalas arba kaip priedas prie liežuvio ir žuvies ar bulvių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-01-13 14:21
Ta pati darai ir tu Minedai
06-12men
06-12men
2010-12-14 13:24
juokingai atrodo kai zmones bando sneketi su puse metu senumo komentaru
2009-06-09 16:07
O kodel negalima nulupti pievagrybiu.Nelupti jie kita karta buna net zemem aplipe.Tai taip su viskuo ir valgyti? Juk su servtele nenuvalysi...
2008-12-22 01:18
Nelabai supratau kodel pievagrybius reikia nuplaut ir dar nulupt.Seip tai pievagrybiai nuvalomi popieriniu ranksluosciu ir jokiu budu nenulupami , ir plaut negalima, nes prisigeria vandens ir pasidaro vandeningi.Pievagrybius reikia nuvalyt ir pjaustyt kepimui tuomet jie nepalyginamai skanesni .Kepimo laikas max. 7-10 minuciu.
2011-01-14 21:24