Pievagrybiai grietinės padaže

Pievagrybiai grietinės padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lauro lapai
  • Pievagrybiai, 500 gramų
  • Grietinė, 0.8 stiklinės
  • Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Petražolės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybiai nuplaunami, nulupami, supjaustomi ir išverdami truputyje vandens. Jauni grybai verda 10 min., senesni — 20 min. Išgriebti grybai perpilami šaltu vandeniu, sukrečiami į puodą, užpilami grietine, pagardinami svieste pakepintais svogūnais, prieskoniais ir dar kiek pakaitinami. Tiekti tinka su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ada
2013-09-19 15:48
virt pevagrybius?taigi dingsta vertingiausios medziagos uztenka 4 min kepimo cia kazkaip nezinau...
laiswa
2011-11-19 17:03
tapaty gali pasidaryti su grybais,grietine morkos,swogunai ir pagal tawo skoni prieskoniai.tik wiska darai kepdama ant dujines keptuweje.wiska sudedi ir maisai kepdama.
(anonimas)
2011-05-25 17:07
labai paprastas, praktiskai neidomus
dainius
2011-01-06 14:25
reikes bandit
gitana
2010-12-31 17:47
virti pievagrybius? nemanau kad bus skanu.