Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru

Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 300 gramų
  • Mėsa, malta, 100 gramų
  • Sūris, 50 gramų
  • Majonezas, VILNIUS, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Žalumynai, prieskoninės, 1 žiupsnelis
  • Žalumynai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuvalyti ir atskirti pievagrybių kepuraites.
    Paruošti maltą mėsą pagal skonį (gal kažkas nemėgstą svogūnų). Aš panaudoju mėgstamus prieskonius ir tiek.

  2. Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su česnaku bei mėgstamais žalumynais bei majonezu.
    Kepuraites įdaryti faršu, ant viršaus sudėti po šaukštelį užmaišyto sūrio.
    Kepti orkaitėje apie 15-20 min., 170°C temp.

Porcijų skaičius: 30
Receptą atsiuntė: Roma
» Rašyti komentarą
» Komentarai