Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Mėsa, malta, 100 gramų
- Sūris, 50 gramų
- Majonezas, VILNIUS, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Žalumynai, prieskoninės, 1 žiupsnelis
- Žalumynai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 30
Nuvalyti ir atskirti pievagrybių kepuraites.
Paruošti maltą mėsą pagal skonį (gal kažkas nemėgstą svogūnų). Aš panaudoju mėgstamus prieskonius ir tiek.Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su česnaku bei mėgstamais žalumynais bei majonezu.
Kepuraites įdaryti faršu, ant viršaus sudėti po šaukštelį užmaišyto sūrio.
Kepti orkaitėje apie 15-20 min., 170°C temp.
» Rašyti komentarą
» Komentarai