Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Ryžiai, 100 gramų
- Bulvės
Gaminimo instrukcija:
Padažui reikės:
Grietinės, 2 šaukštai
Česnako, 1 vienetas
Sojos padažo
Raudonųjų pipirų prieskonių
Pievagrybius sumesti į keptuvę, užpilti aliejaus, raudonujų pipirų ir pradėti kepti. Tuo metu supjaustyti pusę česnako, sumaišyti su sojos padažu nedideliame dubenėlyje.
Pievagrybiams bekepant, įdėti kelis gerus šaukštus grietinės, supilti sojos ir česnakų mišinį ir gerai viską išmaišyti.
Išvirtus ryžius sudėti į keptuvę jau prieš baigiant kepti, o baigus kepti, įdėti į dubenį ar lėkštę ir patiekti su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-02 13:42
nu ciatai gastronomijos virsune.. da prietranka autore pamirso paminet kad duonos ar batono patiekti. ble ryzys bulve ir batonas, nu konkretus runkeliu jovalas
2014-03-23 15:16
Na tiesiog super, paprasta ir labai saknu Ačiū!!!
2009-10-07 22:03
NEISMANOT APIE MAISTA TAI NEKOMENTUOKIT,kas moka vantazuoti tas skanei ir gamina,o cia gal ir skanu...niekad nepeikit jei neragave
2009-06-16 19:59
kad piena su sultim daznai geria
2018-06-16 19:02