Pievagrybiai su svogūnais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 3 vienetai
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Druska
- Actas
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Marinuoti arba sūdyti pievagrybiai kruopščiai renkami, stambesni supjaustomi gabaliukais arba skiltelėmis, smulkūs paliekami sveiki. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, įpilama truputis actu parūgštinto vandens, dedama lauro lapelis, pipirų ir patroškinama. Paruošti svogūnai sudedami į grybus, pasūdoma ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama aliejumi (arba grietine) ir pabarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai