Pievagrybiai su žiedinias kopūstais

Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Žiediniai kopūstai, nedidelis, 1 vienetas
  • Sviestas, arba aliejus, kepti
  • Druska
  • Juodieji pipirai, malti
  • Pievagrybiai, 600 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Padažui reikės:
2 šaukštų grietinės
2 šaukštų pomidorų padažo
1 šaukto sojos padažo

Pievagrybius kruopščiai nuplauti ir supjaustyti griežiniais. Morką sutarkuoti buroline tarka, pusę svogūno galvos bei česnako skiltelę susmulkinti. Žiedinį kopūstą taip pat.
Įkaitintame aliejuje arba išlydytame svieste pakepinti tarkuotas morkas. Joms šiek tiek suminkštėjus, dėti pievagrybius su žiediniais kopūstais ir tegul troškinasi uždengtoje keptuvėje. Neilgai trukus sudėti svogūną su česnaku. Viskam dar kiek pasitroškinus, supilti padažą ir toliau troškinti, kol visi ingredientai gerai išsitroškins. Pabaigoje paskaninti druska bei maltais juodaisiais pipirais.
Patiekti su virtomis bulvėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Anna
2020-12-11 18:12
Skanu ir sotu, ačiū už receptą!
Dainius
2017-09-19 15:39
Nu bandysim atrodo skaniai
zizi
2017-07-16 11:32
puikus patiekalas ka tik padariau ir dar ne karta darysiu.Aciu.
Kris
2015-09-06 22:53
Nu nerealiai,labai patiko sis troskinukas
Brigita
2015-03-14 21:16
Paprastas, bet labai skanus darzoviu troskinys!