Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Česnakas, 1 skiltelė
- Žiediniai kopūstai, nedidelis, 1 vienetas
- Sviestas, arba aliejus, kepti
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Pievagrybiai, 600 gramų
- Morkos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Padažui reikės:
2 šaukštų grietinės
2 šaukštų pomidorų padažo
1 šaukto sojos padažo
Pievagrybius kruopščiai nuplauti ir supjaustyti griežiniais. Morką sutarkuoti buroline tarka, pusę svogūno galvos bei česnako skiltelę susmulkinti. Žiedinį kopūstą taip pat.
Įkaitintame aliejuje arba išlydytame svieste pakepinti tarkuotas morkas. Joms šiek tiek suminkštėjus, dėti pievagrybius su žiediniais kopūstais ir tegul troškinasi uždengtoje keptuvėje. Neilgai trukus sudėti svogūną su česnaku. Viskam dar kiek pasitroškinus, supilti padažą ir toliau troškinti, kol visi ingredientai gerai išsitroškins. Pabaigoje paskaninti druska bei maltais juodaisiais pipirais.
Patiekti su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-09-19 15:39
Nu bandysim atrodo skaniai
2017-07-16 11:32
puikus patiekalas ka tik padariau ir dar ne karta darysiu.Aciu.
2015-09-06 22:53
Nu nerealiai,labai patiko sis troskinukas
2015-03-14 21:16
Paprastas, bet labai skanus darzoviu troskinys!
2020-12-11 18:12