Pievagrybių apkepas

Pievagrybių apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, 2 stiklinės
  • Sūris, fermentinis, 100 gramų
  • Mėsa, malta, 100 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės, 5 gramai
  • Pievagrybiai, 20 vienetų
  • Kvapieji pipirai
  • Druska
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame nuvalytus, pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Elvis
2017-08-28 11:23
Skamba skaniai, taciau ar su tom cesnako stiklinem visai neaisku...