Pievagrybių apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, 2 stiklinės
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
- Mėsa, malta, 100 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės, 5 gramai
- Pievagrybiai, 20 vienetų
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame nuvalytus, pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-08-28 11:23