Pievagrybių apkepas su bulvių koše
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 8 vienetai
- Sūris, fermentinis, 50 gramų
- Sviestas, 20 gramų
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Kiaulienos šoninė, rukyta, 100 gramų
- Prieskoniai, bulvėms
Gaminimo instrukcija:
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite sviestą, supilkite pieną ir sugrūskite košę. 2/3 košės sumaišykite su tarkuotu sūriu ir sukrėskite į riebalais išteptą skardą. Pievagrybius apkepkite su supjaustyta šonine ir sudėkite ant košės. Likusią jos dalį sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite ant pievagrybių norimą raštą. Kepkite orkaitėje apie 20-30 minučių. Patiekite su marinuotomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai