Pievagrybių apkepas su bulvių koše

Pievagrybių apkepas su bulvių koše
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 8 vienetai
  • Sūris, fermentinis, 50 gramų
  • Sviestas, 20 gramų
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Pievagrybiai, 250 gramų
  • Kiaulienos šoninė, rukyta, 100 gramų
  • Prieskoniai, bulvėms
Gaminimo instrukcija:

Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite sviestą, supilkite pieną ir sugrūskite košę. 2/3 košės sumaišykite su tarkuotu sūriu ir sukrėskite į riebalais išteptą skardą. Pievagrybius apkepkite su supjaustyta šonine ir sudėkite ant košės. Likusią jos dalį sudėkite į konditerinį maišelį ir išspauskite ant pievagrybių norimą raštą. Kepkite orkaitėje apie 20-30 minučių. Patiekite su marinuotomis daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai