Pievagrybių mišrainė

Pievagrybių mišrainė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 100 gramų
  • Morkos, 100 gramų
  • Pupelės, virtos, 50 gramų
  • Majonezas, 100 gramų
  • Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, 50 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Renata
2011-01-24 12:03
Labai skanu, dar šiek tiek patobulinau - pridėjau keptos paprikos.
kristina
2010-12-30 16:57
skanumelis NERELUS PER SKANUS NEMU NEMU