Pievagrybių mišrainė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Morkos, 100 gramų
- Pupelės, virtos, 50 gramų
- Majonezas, 100 gramų
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, 50 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir kepinamas aliejuje, kol suminkštės. Tuomet dedama gabaliukais supjaustytų virtų arba konservuotų pievagrybių, pomidorų padažo, pipirų, druskos. Viskas pakepinama, atšaldoma ir sumaišoma su virtomis, kubeliais supjaustytomis morkomis, pupelėmis, majonezu. Sudedama į salotinę ir pabaistoma žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-30 16:57
skanumelis NERELUS PER SKANUS NEMU NEMU
2011-01-24 12:03