Pievagrybių padažas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pievagrybiai, 300 gramų
- Grietinėlė, 35%, 150 mililitrų
- Sviestas, 75 gramai
- Kvietiniai miltai, 0.5 valgomojo šaukšto
- Druska
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Pievagrybius nuplauname, supjaustome ir apkepame svieste (apie 2-3 minutes).
Dedame druskos, kitų prieskonių pagal skonį ir pilame grietinėlę.Pabarstome miltais, maišome, kol pradeda tirštėti. Nukeliame nuo ugnies.
Labai skanu su kotletukais ir bulvių koše.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2019-07-07 23:50
As dar idedu truputuka krapu,super
2018-10-19 14:10
skanu
2016-12-24 18:40
Geras
2016-12-04 19:21
Labai skanus padažiukas
2019-07-09 21:41