Pievagrybių padažas

Pievagrybių padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pievagrybiai, 300 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 150 mililitrų
  • Sviestas, 75 gramai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Druska
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius nuplauname, supjaustome ir apkepame svieste (apie 2-3 minutes).
    Dedame druskos, kitų prieskonių pagal skonį ir pilame grietinėlę.

  2. Pabarstome miltais, maišome, kol pradeda tirštėti. Nukeliame nuo ugnies.
    Labai skanu su kotletukais ir bulvių koše.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rita
2019-07-09 21:41
Super,tinka ir prie kepsnių
Eugenija
2019-07-07 23:50
As dar idedu truputuka krapu,super
aida
2018-10-19 14:10
skanu
julita
2016-12-24 18:40
Geras
Monika
2016-12-04 19:21
Labai skanus padažiukas