Pievagrybių salotos krepšeliuose
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 125 gramai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Pievagrybiai, 30 vienetų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Sūris, fermentinis, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Minkštą sviestą išsukite su druska ir kiaušiniu. Supilkite persijotus miltus, užminkykite kietą tešlą ir laikykite ją 1 val. šaldytuve. Išėmę tešlą, plonai ją iškočiokite, išspauskite skrituliukus ir dėkite į miltais pabarstytas formeles. tešlą gerai pirštais prispauskite. Ant viršaus galite užpilti žirnių arba pupelių, kad tešla kepant nepakiltų. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai pagels.
Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir pakepinkite kartu su smulkintais svogūnais. Į krepšelius pridėkite pievagrybių ir pabarstykite fermentiniu sūriu. Sudėkite ant skardos ir kepkite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol ištirps sūris.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai