Pievagrybių sriuba

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 10-15 proc. riebumo, 200 mililitrų
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Sultinys, vištienos arba daržovių, 1 litras
Gaminimo instrukcija:
Pievagrybius supjaustome, sudedame į puodą su sultiniu. Paverdame 7 min. Per tą laiką sumaišome miltus su grietinėle (galima naudoti pieną). Mišinį pilame į sriubą ir dar paverdame 1 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-05-06 13:46
Tikrai labai skanu, o vietoj sultinio įdėjus Galina Blanca greitai paruošiamą sriubą iš vis labai skanu. 

2009-03-19 18:14













2009-07-04 16:11