Pievagrybių sriuba

Pievagrybių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 10-15 proc. riebumo, 200 mililitrų
  • Pievagrybiai, 250 gramų
  • Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, vištienos arba daržovių, 1 litras
Gaminimo instrukcija:

Pievagrybius supjaustome, sudedame į puodą su sultiniu. Paverdame 7 min. Per tą laiką sumaišome miltus su grietinėle (galima naudoti pieną). Mišinį pilame į sriubą ir dar paverdame 1 min.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
dainius
2009-07-04 16:11
studentu sriuba bet skani
Indre
2009-05-06 13:46
Tikrai labai skanu, o vietoj sultinio įdėjus Galina Blanca greitai paruošiamą sriubą iš vis labai skanu.
ina is kietaviskiu sules
2009-03-19 18:14
LABAI SKANI SRIUBA VALGAU KIEKVIENA DIENA IR TAIP JAU 5 M. IR DAR MAN NEATSIBODO