Pievagrybių sriuba
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Grietinėlė, 35%, 10-15 proc. riebumo, 200 mililitrų
 - Pievagrybiai, 250 gramų
 - Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
 - Sultinys, vištienos arba daržovių, 1 litras
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Pievagrybius supjaustome, sudedame į puodą su sultiniu. Paverdame 7 min. Per tą laiką sumaišome miltus su grietinėle (galima naudoti pieną). Mišinį pilame į sriubą ir dar paverdame 1 min.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2009-05-06 13:46
Tikrai labai skanu, o vietoj sultinio įdėjus Galina Blanca greitai paruošiamą sriubą iš vis labai skanu. 
                    
2009-03-19 18:14
  
  
  
  
  
 LABAI SKANI SRIUBA VALGAU KIEKVIENA DIENA IR TAIP JAU 5 M. IR DAR MAN NEATSIBODO 
  
  
  
  
  
  
2009-07-04 16:11